Diverse, Thinking

Thinking about nothingAm incercat sa scriu diverse articole in ultimele zile dar de fiecare data cand ma apucam sa scriu observam cum deviez de la subiectul initial si incep sa scriu despre politica, despre romania, despre romani, iar despre politica.

Mi-am promis ca incerc sa ma abtin de la astfel de articole pana cand trec alegerile. Este greu, trebuie sa recunosc. Ar fi atatea de spus, sunt atatea subtilitati care ar trebui scoase in evidenta, mi-as dori atat de mult sa vad si alti conationali care ajung sa vada dincolo de aparente si sa gandeasca cu capul lor. Dar stiu, e greu.

Un lucru este insa foarte important si merita spus: am senzatia ca la noi chiar nu conteaza nici campania electorala, nici platformele program, nici ce ne dorim noi, romanii. Tot ce conteaza este jocul de culise. Nu e jocul cuiva, este jocul de culise al tuturor.

Trebuie sa recunosc ca sunt uimit de apetitul romanilor pentru cancan, pentru scandal si senzational ieftin. Parca ne tabloidizam, ca natie, din ce in ce mai mult.

Imi doresc atat de mult sa nu am dreptate dar nu cred ca gresesc. Pacat!

Leave a Reply